Σκληρή κριτική στον Θ. Νάκο

Για την μη προσέλευση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής

  • Real.gr
Σκληρή κριτική στον Θ. Νάκο
Σκληρή κριτική κατά του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής κ. Θανάση Νάκου άσκησαν οι βουλευτές-μέλη της Επιτροπής για την μη προσέλευση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ.

Αναλυτικά, η Επιτροπή στο πλαίσιο των ερευνών της και με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που φέρονταν να ερευνώνται από το ΣΔΟΕ είχε καλέσει σε ακρόαση τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στυλιανό Στασινόπουλο. Ωστόσο, κατά την έναρξη της συνεδρίαση της Τετάρτης ενημερώθηκαν ότι υπήρξε επικοινωνία του κ. Νάκου με τον κ. Στασινόπουλο κατά την οποία συμφώνησαν ο κ. Στασινόπουλος να μην προσέλθει καθώς «δεν υπήρχε λόγος».

Η απόφαση αυτή έκανε έξω φρενών τα μέλη της Επιτροπής που, με εξαίρεση τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτη Ρήγα, άσκησαν σκληρή κριτική στον κ. Νάκο κάνοντας λόγο για «αυθαίρετη πρωτοβουλία».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι μέλη της Επιτροπής τόνιζαν ότι σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν ο κ. Στασινόπουλος αρνηθεί να προσέλθει στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, υπάρχει δυνατότητα να προσαχθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v