Nέα tablets και smartphone από την Google

H Google, σε προγραμματισμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, αναμένεται να παρουσιάσει νέες συσκευές

  • Real.gr
Nέα tablets και smartphone από την Google
H Google, σε προγραμματισμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, αναμένεται να παρουσιάσει νέες συσκευές αλλά και την ανανεωμένη έκδοση 4.2 του Android.

Το site The Next Web αναφέρει πως η Google διένειμε ένα βίντεο εσωτερικά, το οποίο και διέρρευσε, με πληροφορίες για το τι πρόκειται να περιλαμβάνει το συγκεκριμένο event.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρεται πως θα ανακοινωθεί η έκδοση των 32 GB του Nexus 7 tablet, όπως επίσης και ένα μοντέλο με υποστήριξη 3G.

Επίσης, γίνεται λόγος για την ανακοίνωση ενός tablet με οθόνη 10 ιντσών, το Nexus 10, το οποίο κατασκευάζεται από τη Samsung και τρέχει Android 4.2 (Key Lime Pie), όπως επίσης και ένα νέο Nexus smartphone, κατασκευής LG.

Ως προς το νέο Android 4.2, θα υποστηρίζει πανοραμικές φωτογραφίες μέσω της κάμερας της συσκευής, ενώ το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό, θα είναι η λειτουργία "tablet sharing", η οποία θα επιτρέπει τη δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού χρηστών ανά συσκευή, όπου καθένας θα έχει τις δικές του ρυθμίσειςόπως συμβαίνει και στα Windows.

Πηγή:techit

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v