Χαλέπι: Δεκάδες νεκροί πολίτες από βομβαρδισμό φούρνου

(VIDEO)Τουλάχιστον 20 άνθρωποι- ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά- σκοτώθηκαν σήμερα όταν οι συριακές δυνάμεις βομβάρδισαν φούρνο σε "αντάρτικη" συνοικία του Χαλεπιού

  • Real.gr
Χαλέπι: Δεκάδες νεκροί πολίτες από βομβαρδισμό φούρνου
Η συριακή αεροπορία βομβάρδισε σήμερα συνοικία στο Χαλέπι την οποία ελέγχουν οι αντάρτες, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δεκάδες άμαχοι πολίτες.

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν δύο οβίδες έπληξαν νωρίς το απόγευμα έναν φούρνο, που βρίσκεται στη συνοικία Χανάνου, η οποία είναι υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

Σύμφωνα με ακτιβιστές, μεταξύ των νεκρών βρίσκονται γυναίκες και παιδιά, ενώ σοκαριστικές εικόνες από βίντεο  που ανεβηκαν στο διαδίκτυο και που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή- έδειχναν αποκεφαλισμένα και ακρωτηριασμένα πτώματα και σκορπισμένα καρβέλια ψωμιού.

Ο Ματζντ Νουρ, ακτιβιστής από το Χαλέπι, δήλωσε ότι τον φούρνο φυλούσαν μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. «Επικρατούσε ηρεμία όλη μέρα και ξαφνικά οι δυνάμεις του Άσαντ έριξαν τρεις οβίδες. Η πρώτη προσγειώθηκε κοντά στον φούρνο και οι δύο άλλες τον χτύπησαν», είπε ο Νουρ .

Οι νέες αυτές βιαιότητες σημειώνονται τρεις ημέρες πριν από τη μουσουλμανική γιορτή Αΐντ αλ-'Αντχα, για την οποία ο διεθνής απεσταλμένος Λαχντάρ Μπραχίμι έχει απευθύνειέκκληση για εκεχειρία
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v