Χτύπημα κάτω από τη μέση στον Ομπάμα

Με αποκάλυψη βόμβα που θα αλλάξει την προεδρική κούρσα απειλεί τον Μπαράκ Ομπάμα ο Ντόναλντ Τραμπ.

  • Real.gr
Χτύπημα κάτω από τη μέση στον Ομπάμα
Ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, γνωστός «εχθρός» του Αμερικανού προέδρου και θερμός υποστηρικτής του Μιτ Ρόμνεϊ, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του τα έγγραφα διαζυγίου του προεδρικού ζεύγους, Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα, όπως διαρρέει αξιοσέβαστη πηγή που συνδέεται με τον δισεκατομμυριούχο.

Φημολογείται ότι ο Τραμπ ισχυρίζεται πως τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι το προεδρικό ζεύγος σε κάποιο σημείο του εικοσαετούς γάμου του ήταν στα μαχαίρια κι έτοιμο για διαζύγιο. Λεγόταν ότι ο μεγιστάνας σχεδίαζε να κάνει επίσημη ανακοίνωση χθες, μία «γιγαντιαία» ανακοίνωση που θα άλλαζε άρδην την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ, αν και ακόμη δεν έχει ακουστεί κάτι από το «αρχηγείο» του.



Ο δισεκατομμυριούχος ανέφερε σε κλειστό κύκλο φίλων ότι είχε κάτι πολύ πολύ μεγάλο που αφορούσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά εν τέλει αρνήθηκε να προωθήσει το όλο θέμα, σε αντίθεση με άλλον συνεργάτη του στο talk show, τον ερευνητή Ντάγκλας Κας. Εμφανίζεται στο CNBC, στο talk show «Squawkbox» όπου ο Τραμπ είναι σχολιαστής κι έχει 48.000 followers στο twitter τους οποίους ενημέρωσε: «...ακούστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει ότι έχει αδημοσίευτα έγγραφα διαζυγίου του προέδρου με τη σύζυγό του».

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από έξι μήνες κυκλοφόρησε το βιβλίο του Εντ Κλάιν «The Amateur», όπου ο συγγραφέας διατύπωνε πρώτος τον ισχυρισμό ότι οι Ομπάμα ήταν έτοιμοι για διαζύγιο. Σύμφωνα με το βιβλίο αυτό, η Μισέλ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου το 2000 όταν ο Μπαράκ είχε αποτύχει παταγωδώς να εκλεγεί υποψήφιος για την προεδρία στο Σικάγο. Η νυν Πρώτη Κυρία, όπως αναφέρεται, τον κατηγορούσε ότι είχε θέσει σε κίνδυνο το σταθερό και ασφαλές μέλλον τους και ήταν αηδιασμένη μαζί του. Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε τις φήμες, τονίζοντας ότι πρόκειται για «σκουπίδια», ενώ επισήμανε ότι ο Κλάιν συνηθίζει να επινοεί ιστορίες για να δημοσιεύει.



Επίσης, ο Τραμπ δεν τρέφει και τα καλύτερα των συναισθημάτων για τον Δημοκρατικό πρόεδρο καθώς ο ίδιος είναι υποστηρικτής των Ρεπουμπλικάνων, ενώ στο παρελθόν ήταν εκείνος που προκάλεσε θέμα με την καταγωγή του Μπαράκ Ομπάμα λέγοντας πως ο πρόεδρος είχε γεννηθεί στην Κένυα και όχι στη Χαβάη, γεγονός που θα του κόστιζε την προεδρία. Μάλιστα, είχε στείλει ερευνητική ομάδα στη Χαβάη ώστε να σκαλίσει το παρελθόν του προέδρου, αλλά απέτυχε τελικά να αποδείξει τη θεωρία του. Μάλιστα, πέρυσι ο Μπαράκ Ομπάμα προς διάψευση των... θεωριών συνωμοσίας παρουσίασε το πιστοποιητικό γέννησής του κλείνοντας τα στόματα.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v