Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγωνία για τις παρελάσεις

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ όλες τις εξελίξεις από τις παρελάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιώς.  

  • Real.gr
Αγωνία για τις παρελάσεις
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα οι παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακόμη πιο έντονη θα είναι η αστυνομική παρουσία στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, την οποία θα παρακολουθήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας με στόχο να αποφευχθούν οι περσινές εικόνες με τις διαδηλώσεις και την ματαίωση της παρέλασης.

Ήδη χθες η Θεσσαλονίκη ήταν «φρούριο» για την μαθητική παρέλαση και τον εορτασμό της επετείου για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρέλασης μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους και οι βουλευτές Τάσος Κούρασης και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, φώναξαν συνθήματα και παρέλασαν με πανώ κατά των μέτρων και της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Στην Αθήνα, όπου θα υπάρχει αυστηρά αστυνομικά μέτρα, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των μαθητικών παρελάσεων.

Διαβάστε αναλυτικά τις ρυθμίσεις στην κυκλοφορία


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v