Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Α.Λοβέρδος: Μετά τα μέτρα το κόμμα

(VIDEO) Παρουσία 8 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αρκετών στελεχών αλλά και του Ν. Νικολόπουλου, ο Α. Λοβέρδος δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τον πολιτικό φορέα που ετοιμάζει.

  • Real.gr
Α.Λοβέρδος: Μετά τα μέτρα το κόμμα
Παρουσία 8 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αρκετών στελεχών αλλά και του Ν. Νικολόπουλου, ο Α. Λοβέρδος δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τον πολιτικό φορέα που ετοιμάζει.

«Κάνω λόγο για την ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, που θα ηγηθεί της πορείας. Τέτοιο κόμμα δεν υπάρχει. Δεν θα κάνω σήμερα λόγο για τον τρόπο της συγκρότησής του, αν θα οδηγηθούμε δηλαδή στη δημιουργία νέου κόμματος, ή αν μπορεί να μετασχηματιστεί κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα, ή αν θα συγκροτηθεί ένα κόμμα τύπου "Ελιάς", ή αν μπορούν να ενωθούν υπάρχοντα κόμματα, όλα αυτά επαναλαμβάνω πρέπει να τρέξουν μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων που αντιμετωπίζει τώρα η χώρα» είπε ο πρώην υπουργός.

Παρόντες ήταν οι κύριοι Σκανδαλίδης, Πρωτόπαπας, Συμεών Κεδίκογλου, Νικητιάδης Μόσιαλος, Μίχας, Παπασπύρος, Καψής, Μπόλαρης, Αλευράς, Χριστοφιλοπούλου, Μερεντίτη, Αηδόνης, Κουκουλόπουλος, Καρύδες, Σαλτούρος Παταβούκας, και ο Ν. Νικολόπουλος


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v