Αλλαγή... καριέρας για τη Michelle Obama!

(VIDEO) Αν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν καταφέρει να παραμείνει ένοικος λευκού Οίκου, τότε υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει...

  • Real.gr
Αλλαγή... καριέρας για τη Michelle Obama!
Ο χώρος της τηλεόρασης είναι κομμένος και ραμμένος για τα μέτρα της, διατείνονται μεγαλοπαράγοντες των πιο επιτυχημένων chat shows. Η Michelle Obama έχει φυσικό χάρισμα και άλλωστε τη λατρεύει ο τηλεοπτικός φακός. Έτσι, λοιπόν, οι παράγοντες τηλεοπτικών δικτύων σκέφτηκαν πως αν ο Barack Obama δεν επανεκλεγεί στην προεδρία της Αμερικής να προτείνουν στη σύζυγό του και Πρώτη Κυρία της χώρας να παρουσιάσει το δικό της σόου φιλοξενώντας θέματα που την ενδιαφέρουν, ενώ την αντιμετωπίζουν ως τη νέα Oprah Winfrey.



Η πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής του σόου της Ellen DeGeneres, Hilary Estey McLoughlin τονίζει: «Προσωπικά θα ήθελα να τη δω στον Λευκό Οίκο. Αλλά αν δεν συμβεί αυτό θα μου άρεσε να τη δω παρουσιάστρια σόου. Είναι εκπληκτική!».



Αλλά και ο πρώην πρόεδρος του CNN, Jon Klein, συμφώνησε ότι τα αφεντικά της τηλεόρασης θα διεκδικούσαν την Πρώτη Κυρία αν ο άνδρας της δεν εξασφαλίσει δεύτερη θητεία. «Είναι συμπονετική, αφοσιώνεται σ’ αυτό που κάνει. Είναι εργαζόμενη μητέρα, θα έχει ισχυρή φωνή σε θέματα που είναι σημαντικά για εκείνη. Τα αφεντικά της πρωινής ζώνης είναι απελπισμένα για μία νέα φωνή κι εκείνη είναι κομμένη και ραμμένη », επισήμανε ο άνδρας.



Από τότε που η Michelle μετακόμισε στον Λευκό Οίκο έγινε η πιο δραστήρια Πρώτη Κυρία, με τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις από κάθε προκάτοχό της. Είναι πλέον «θαμώνας» του The Tonight Show με τον Jay Leno αλλά και του The Ellen DeGeneres Show.



Ακόμη και στο View εμφανίστηκε η κυρία Obama, ενώ η παρουσία της στο σόου του Dr Oz ήταν το μέσο για να προωθήσει την καμπάνια της για την υγιεινή διατροφή. Μάλιστα, είναι η πρώτη σύζυγος Αμερικανού προέδρου που συμμετείχε σε ριάλιτι, καθώς εμφανίστηκε στο Iron Chef φέρνοντας τα βιολογικά της λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου.



Μάλιστα η McLoughlin θεωρεί πως η Πρώτη Κυρία θα γίνει η τέλεια διάδοχος της «βασίλισσας» των chat show, Oprah Winfrey. «Μου θυμίζει την Oprah Winfrey, έχει την ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους να καταλάβουν περίπλοκα πράγματα μ’ έναν εύκολο τρόπο».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v