Παναγούλης: Κάποιοι απολάμβαναν την δημοκρατία της χούντας.

Η απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα όσα είπε στην βουλή. «Τον εμφύλιο πόλεμο κήρυξαν μονομερώς οι δυνάμεις του Μνημονίου»

  • Real.gr
Παναγούλης: Κάποιοι απολάμβαναν την δημοκρατία της χούντας.
Με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ο Στάθης Παναγούλης μία μέρα μετά τα όσα είπε περί εκτέλεσης των μνημονιακών υπουργών απάντησε σε όσους χθες του επιτέθηκαν. «Κατηγορήθηκε ο Στάθης Παναγούλης ότι κήρυξε χθες στη Βουλή, εμφύλιο πόλεμο. Τον εμφύλιο πόλεμο κήρυξαν μονομερώς οι δυνάμεις του Μνημονίου, οι οποίες οδήγησαν περίπου 3.000 συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία» παράλληλα τονίζει ότι θα συνεχίσει να είναι «ακούραστος εισηγητής».

Επίσης αναφέρεται και στην περίοδο της δικτατορίας και στους αγώνες που έδωσε προκειμένου να πέσει η χούντα. «Η ιστορία του Αλέξανδρου είναι γνωστή σε όλους, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου κι έγινε σύμβολο του Αντιφασιστικού Αγώνα. Οι γονείς τους Βασίλης και Αθηνά συνελήφθησαν και κρατήθηκαν σε απομόνωση για πολλούς μήνες και αργότερα σε κατ’ οίκον περιορισμό (με αποτέλεσμα το Μάη του 1969, από τις κακουχίες να αποβιώσει ο πατέρας τους).Ας απαντήσουν, οι επικριτές του Στάθη Παναγούλη, όσοι φυσικά ήταν ενήλικες, τι έκαναν οι ίδιοι ή οι οικογένειές τους εκείνη τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο. Μήπως, απολάμβαναν τη «Δημοκρατία της Χούντας»;. αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύγκρουση για τις «εκτελέσεις» Παναγούλη


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v