Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δεν μπορεί να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι την ρωτούμε»

Με αφορμή τις εξελίξεις με την καταβολή της δόσης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει αν αποκρύπτονται από τους Έλληνες κρίσιμες πτυχές μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών.

  • Real.gr
«Δεν μπορεί να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι την ρωτούμε»
Με αφορμή τις εξελίξεις με την καταβολή της δόσης και τις σχετικές δηλώσεις των ξένων αξιωματούχων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει αν αποκρύπτονται από τους Έλληνες κρίσιμες πτυχές μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών.

«Καθώς η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι μετά την ψήφιση των μέτρων δεν έχει να κάνει τίποτε περισσότερο και ενώ ο κ. Σόιμπλε αντιτείνει ότι το “μπαλάκι” είναι ακόμη στο γήπεδο της Ελλάδος, το ερώτημα που μένει επιτακτικά να απαντηθεί είναι αν αποκρύπτονται από τους Έλληνες κρίσιμες για την τύχη της δόσης πτυχές μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών», τόνισε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης.

Ο κ. Ζώης υποστήριξε πως η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και «δεν μπορεί να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι την ρωτούμε».

Στο μεταξύ, συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, η Διοικούσα Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με αντικείμενο την αποτίμηση της συζήτησης του προϋπολογισμού στην Βουλή, και τις εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα της ψήφισης των μέτρων του μνημονίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v