«Μπορούμε να έχουμε μια ιδιαίτερη μέριμνα γι’ αυτή την κατηγορία»

(VIDEO) Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τους πολίτες που δεν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης, ενώ έμειναν άνεργοι μέσα στο 2012.

  • Real.gr
«Μπορούμε να έχουμε μια ιδιαίτερη μέριμνα γι’ αυτή την κατηγορία»
«Οταν έχεις να κάνεις με ανέργους που έχασαν τη δουλειά τους μέσα στη φετινή χρονιά, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια ιδιαίτερη μέριμνα για αυτή την κατηγορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών δεν δικαιούται επίδομα θέρμανσης.

«Για αυτή την κατηγορία θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα. Θα φροντίσω και προσωπικά να ενημερώσω τους αρμόδιους υπουργούς γιατί είναι μια κατηγορία που δεν συνυπολογίστηκε από την αρχή. Είναι ένα αντίστοιχο πρόβλημα με αυτό που έχουμε στο επόμενο ΕΣΠΑ, δηλαδή έχουν υπολογιστεί τα στοιχεία της Ελλάδας από το 2008-09, μιλάω για την επόμενη περίοδο προγραμματικής σύγκλισης Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπου κινδυνεύουμε να χάσουμε πάρα πολλούς πόρους γιατί μας υπολογίζουν με στοιχεία όταν για παράδειγμα η ανεργία στην Ελλάδα ήταν μονοψήφια. Θα πρέπει αντίστοιχα να αντιμετωπίσουμε τους πολίτες, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ανέργους που έχασαν τη δουλειά τους μέσα στη φετινή χρονιά, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια ιδιαίτερη μέριμνα για αυτή την κατηγορία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v