Συνάντηση Δ. Αβραμόπουλου με Πρέσβη ΗΑΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Abdelhadi Abdelwahid Alkhajah στο Υπουργείο Εξωτερικών.

  • Real.gr
Συνάντηση Δ. Αβραμόπουλου με Πρέσβη ΗΑΕ
Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Abdelhadi Abdelwahid Alkhajah στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων και η αμοιβαία βούληση των δύο πλευρών για ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο και ο εμπλουτισμός του διμερούς συμβατικού πλαισίου.

Ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εξέφρασε το μεγάλο ενδιαφέρον της χώρας του για περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών με την Ελλάδα, αναφερόμενος στην παραδοσιακή σχέση φιλίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ των δύο λαών.

Με γνώμονα την περαιτέρω προώθηση της διμερούς συνεργασίας, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων και το συντονισμό για τις κρίσιμες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, ο Υπουργός Εξωτερικών απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχη Abdullah bin Zayed bin Sultan Al Nahyan να επισκεφθεί τη χώρα μας σε χρόνο που θα καθορισθεί δια της διπλωματικής οδού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v