Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζιλ Κέλι: H ελαφρόμυαλη «χακί» κοσμική

Πώς περιγράφουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ την πρωταγωνίστρια στο σκάνδαλο Πετρέους.

  • Real.gr
Τζιλ Κέλι: H ελαφρόμυαλη «χακί» κοσμική
Ως μια «ελαφρόμυαλη» γυναίκα με ακριβά γούστα στο ντύσιμο και ακόρεστη δίψα για δημοσιότητα περιγράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ τη Τζιλ Κέλι που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου Ντέιβιντ Πετρέους, καθώς αποτελεί το τρίτο πρόσωπο - και όχι μόνο - στην «ανάρμοστη» σχέση του παραιτηθέντα διευθυντή της CIA με τη βιογράφο και ερωμένη του, Πόλα Μπρόντουελ.

Η 37χρονη Κέλι και ο γιατρός σύζυγός της είναι (ήταν...) οικογενειακοί φίλοι τους ζεύγους Πετρέους, με το οποίο γνωρίστηκαν όταν ο στρατηγός υπηρετούσε στην αεροπορική βάση Μακντίλ στην Τάμπα της Φλόριδα, από το 2008 έως το 2010 ως επικεφαλής της Κεντρικής Στρατιωτικής Διοίκησης, η οποία ήταν υπεύθυνη για όλες τις επιχειρήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

Η Κέλι προέρχεται από μαρωνίτικη χριστιανική οικογένεια της Φιλαδέλφειας, όπου οι λιβανικής καταγωγής γονείς της διατηρούσαν εστιατόριο. Από το 2002 που εγκαταστάθηκε στη Φλόριδα άρχισε να δίνει στο μεγάλο σπίτι της με θέα τη θάλασσα πολλές δεξιώσεις με αξιωματικούς της στρατιωτικής βάσης. Η Κέλι ήταν εθελόντρια για τις στρατιωτικές οικογένειες οι οποίες την τίμησαν με τον τίτλο τής «επίτιμης προξένου» τους. Συμμετείχε στη διοργάνωση δεξιώσεων και φιλανθρωπικών γκαλά.

Οσοι τη γνώριζαν καλά είχαν να λένε για την επιδεικτικότητα που παρουσίαζε όταν παρευρισκόταν, ως μια «χακί κοσμική» σε όλες τις στρατιωτικές δεξιώσεις και τα πάρτι των αξιωματικών του αμερικανικού στρατού, επιδιώκοντας να φωτογραφίζεται διαρκώς δίπλα σε… τετράστερους στρατηγούς κι υψηλά ισταμένους αξιωματούχους των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Μάλιστα, τόσο στρατιώτες της βάσης, όσο και πολύς απλός κόσμος στην πόλη την αποκαλούσε με τον διόλου τιμητικό χαρακτηρισμό «η Κιμ Καρντάσιαν τηςΤάμπα», επειδή την έβλεπαν να κυκλοφορεί, όπως η γνωστή αμερικανίδα κοσμική τηλεπερσόνα, με τη… μύτη ψηλά, φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια, πανάκριβες τσάντες διάσημης μάρκας και στενά ρούχα γνωστών σχεδιαστών μόδας.

Βέβαια, αυτό που προξενεί ερωτηματικά είναι το πώς η Κέλι κατάφερνε να τα αγοράζει όλα αυτά, αφού, σύμφωνα με τους έγκυρους «New York Times», το ζευγάρι έχει δεχθεί πολλές αγωγές για χρέη, καθώς φέρεται να χρωστά στην τράπεζα περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με έτερο δημοσίευμα, της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας «New York Post», που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την όλη υπόθεση, ο έτερος πρωταγωνιστής του ροζ σκανδάλου στρατηγός Τζον Αλεν, είχε υποστηρίξει μαζί με τον Πετρέους, τη δίδυμη αδερφή της Κέλι, την ψυχολογικά ασταθή Νάταλι Κάουαμ να διεκδικήσει την επιμέλεια του γιου της. Ετσι, η Κάουαμ προσκόμισε στο δικαστήριο επιστολές τόσο από τον ιατρό Κέλι όσο και από τον ίδιο τον Πετρέους που διαβεβαίωναν την ικανότητά της να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού ενώ μάλιστα οι δύο στρατηγοί είχαν προσφερθεί να καταθέσουν στη δίκη, εάν αυτό ήταν απαραίτητο.

Η σχέση της Κέλι με τον Πετρέους και τον Αλεν δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί πλήρως, καθώς η σχετική έρευνα του FBI δεν έχει ολοκληρωθεί. Εκφράζονται υπόνοιες ότι η ερωμένη του Πετρέους, Πόλα Μπρόντουελ, άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στην Κέλι όταν διαπίστωσε ότι εκείνη παρενοχλούσε σεξουαλικά τον Πετρέους και ζητούσε φορτικά να συναντηθεί τόσο μαζί του όσο και με τον Αλεν, για λόγους που παραμένουν ακόμη άγνωστοι.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v