Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

(ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) Ενα 24ωρο μετά τη συμφωνία του Eurogroup, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συναντώνται αυτή την ώρα με βασικό θέμα τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

  • Real.gr
Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
Ενα 24ωρο μετά τη συμφωνία του Eurogroup, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συναντώνται αυτή την ώρα με βασικό θέμα τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.  Περίπου τρία λεπτά πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού, δηλαδή στις 9:57, έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη Ανδρέα Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ενώ τον ακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος περίπου δύο λεπτά μετά τις 10. Στη σύσκεψη συμμετέχει και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Στις 13:00 το μεσημέρι υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα εκφράσει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Eurogroup και θα θέσει τους επόμενους στόχους της κυβέρνησης. Ο Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει εγρήγορση από όλους τους υπουργούς καθώς το στοίχημα είναι η άμεση εφαρμογή των νόμων που ψηφίστηκαν από την βουλή. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει πως η χώρα θα πρέπει να ανακάμψει οικονομικά προκειμένου να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v