Γιατί το Facebook "ψηφίζει" πλέον Android;

Μέχρι τώρα το Facebook φρόντιζε να προμηθεύει τους υπαλλήλους του με iPhone και να στηρίζει την εταιρεία...

  • Real.gr
Γιατί το Facebook ψηφίζει πλέον Android;
Αυτή η αλλαγή πολιτικής μάλλον θα πονέσει πολύ την Apple. Μέχρι τώρα το Facebook φρόντιζε να προμηθεύει τους υπαλλήλους του με iPhone και να στηρίζει την εταιρεία, αλλά τώρα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

Ο βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων άλλαξε γραμμή πλεύσης και στράφηκε στο Android λειτουργικό και συσκευές, ενθαρρρύοντας τους εργαζομένους του να κάνουν τη μετάβαση στο Android.

Προς το παρόν εκπρόσωπος του Facebook δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο επί του θέματος αν κι επισημάνθηκε ότι η εταιρεία δεν ενθαρρύνει πλέον τους εργαζομένους του ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση, αφήνοντάς τους να επιλέξουν μόνοι τους όποια θέλουν.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής είχε δοθεί περισσότερη βαρύτητα στην iOS εφαρμογή του Facebook με αποτέλεσμα η Android εφαρμογή να έχει μείνει αισθητά πίσω, να κολλάει, να τρέχει πολύ αργά και να δημιουργεί προβλήματα.

Έτσι, φαίνεται ότι ο σκοπός την εν λόγω αλλαγής είναι να βελτιωθούν τα αδύνατα σημεία της. Άλλωστε, το Facebook πάντα πιέζει τους εργαζόμενούς του να κάνουν αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη beta έκδοση της app του και σε περίπτωση που θα εντοπίσουν προβλήματα, να τα αναφέρουν άμεσα, προκειμένου να διορθωθούν.

ΠΗΓΗ: e-go.gr/tech

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v