Στον Πρόεδρο για τη Χρυσή Αυγή

Προωθεί την πρωτοβουλία του ο Ευ. Βενιζέλος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς θα τοποθετηθεί ο Κάρολος Παπούλιας. Προβληματισμός του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την πορεία της κυβέρνησης.

  • Real.gr
Στον Πρόεδρο για τη Χρυσή Αυγή
Την πρωτοβουλία του κατά της Χρυσής Αυγής παρουσιάζει σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται αν ο Κάρολος Παπούλιας λάβει δημοσίως θέση για το θέμα, κατά το διάλογο που γίνεται πριν τη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιμένει στον σχεδιασμό του για πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής, ενώ μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής και θα υποβάλλει αίτημα για σύσκεψη των πολιτικών εταίρων.

Στη συνάντηση του Ευ. Βενιζέλου με τον Κάρολο Παπούλια, πάντως, θα γίνει γενικότερη πολιτική συζήτηση, καθώς ο επικεφαλής της Ιπποκράτους εκφράζει γενικότερους προβληματισμούς για την πορεία της κυβέρνησης, αλλά και της χώρας. Προβληματισμοί που όπως αποκάλυψε το real.gr φτάνουν μέχρι και τη συμμετοχή ή όχι - και με ποιους όρους - του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πάντως, τις επόμενες ημέρες πραγματοποιεί τις πρώτες του επισκέψεις στην επαρχία, έστω και αν αυτές έχουν εσωκομματικό και μόνο χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης και την Κυριακή η ΝΟΕΣ Σερρών.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v