Εικόνες σοκ με θύμα τυφλό 6χρονο μαθητή

(VIDEO) Για παιδική κακοποίηση διώκονται δύο δάσκαλοι στο Νέο Μεξικό, μετά τη δημοσίευση βίντεο από τη διοίκηση του σχολείου που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

  • Real.gr
Εικόνες σοκ με θύμα τυφλό 6χρονο μαθητή
Σοκάρει το βίντεο που απεικονίζει δύο δασκάλους να σέρνουν σε όλο το σχολείο ένα εξάχρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες τραβώντας το από τους αστραγάλους. Ο μικρός τυφλός μαθητής βρέθηκε στο τμήμα της συγκεκριμένης δασκάλας, που του ζήτησε να αποχωρήσει. Εκείνος αρνήθηκε και η δασκάλα χάνοντας την ψυχραιμία της ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφου της.

Αντί να οδηγήσουν το παιδί στο γραφείο του διευθυντή για ανυπακοή, το έριξαν στο πάτωμα και το έσυραν στους διαδρόμους του σχολείου τραβώντας το από τους αστραγάλους. Ο εξάχρονος αργότερα διαμαρτυρήθηκε ότι υπέφερε από πονοκέφαλο μετά την περιπέτειά του, ενώ οι δύο δάσκαλοι θα απολογηθούν στον εισαγγελέα κι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παιδικής κακοποίησης. Ακόμη οι Αρχές δεν έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς, ώστε να ενημερωθούν αν έχει υπάρξει άλλο περιστατικό ανυπακοής ή κακής σχέσης με τη συγκεκριμένη δασκάλα, που οδήγησε σε αυτό το σοκαριστικό επεισόδιο.
 



Ωστόσο, ανώτατη αξιωματικός της Σάντα Φε ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η συγκεκριμένη δασκάλα έχει δουλέψει αρκετό χρονικό διάστημα με τον μικρό και οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση. «Δεν πιστεύουμε ότι η δασκάλα ήθελε εσκεμμένα να κάνει κακό στο παιδί, αλλά το πρόβλημά μας είναι η απίστευτη αδιαφορία για την ασφάλειά του» τόνισε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι οι γονείς του παιδιού συμπαθούν τη δασκάλα. Παρά τον πονοκέφαλο μετά το επεισόδιο, ο μικρούλης δεν τραυματίστηκε. Ο τρίτος δάσκαλος που απέμεινε να παρακολουθεί το περιστατικό θα αντιμετωπίσει μία τυπική τιμωρία επειδή δεν το ανέφερε. Ο εισαγγελέας της Σάντα Φε ερευνά την υπόθεση.



ΠΗΓΗ: NY DAILY NEWS

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v