«Τώρα θα ξεκινήσουν τα δύσκολα»

«Θα πρέπει στο φάρμακο το πολύ σκληρό που παίρνει η ελληνική οικονομία να υπάρξουν τα αντίδοτα τα σωστά», τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

  • Real.gr
«Τώρα θα ξεκινήσουν τα δύσκολα»
Στη χθεσινή απόφαση του Εurogroup για την εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

«Τώρα θα ξεκινήσουν τα δύσκολα, με την έννοια ότι η εφαρμογή των μέτρων και οι επιπτώσεις που θα υπάρχουν, είναι ένα πράγμα το οποίο η κοινωνία θα πρέπει να το αντέξει. Βέβαια, θα πρέπει στο φάρμακο το πολύ σκληρό, το οποίο παίρνει η ελληνική οικονομία, να υπάρξουν τα αντίδοτα τα σωστά», τόνισε ο κ. Μιχελάκης, μιλώντας στη ΝΕΤ.

«Όλα αυτά τα μέτρα αφαιρούν χρήματα από την αγορά. Άρα, θα προκαλέσουν ύφεση. Θα πρέπει να δούμε πώς θα δημιουργήσουμε ανάπτυξη με αυτά τα χρήματα, πώς θα μπορέσουμε να δώσουμε ρευστότητα στην αγορά που το έχει ανάγκη, για να μπορέσουμε να δώσουμε το αντίδοτο σε αυτό το πάρα πολύ ισχυρό φάρμακο που παίρνει η ελληνική οικονομία, για να μπορέσουμε να βγούμε από τα δύσκολα», πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v