Κόντρα Μαρκογιαννάκη – Μηλιού

O βουλευτής της ΝΔ και ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον «αέρα» του realfm 97,8...

  • Real.gr
Κόντρα Μαρκογιαννάκη – Μηλιού
Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον «αέρα» του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την απόφαση εκταμίευσης της δόσης-μαμούθ για την Ελλάδα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης σημείωσε ότι μια συγκρατημένη αισιοδοξία πρέπει να υπάρχει, ενώ πρόσθεσε ότι «μπορεί αυτή η πολιτική να έχει φέρει τόσες δυσκολίες και τόσα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία, αλλά εκείνο που δεν με έχει πείσει κάνεις είναι ότι υπάρχει άλλη πολιτική, η οποία θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οδηγήσει τη χώρα να βγει από το αδιέξοδο».

Από την πλευρά του, ο κ. Μηλιός τόνισε ότι «το βασικό ζήτημα με τη δόση και με όλες τις άλλες δόσεις συνδέονται, έχουν ως προαπαιτούμενο μια συγκεκριμένη πολιτική. Αυτή η πολιτική θεωρούμε ότι είναι καταστροφική. Είναι η πολιτική της λιτότητας».

Ακούστε τι δήλωσαν ο Χ. Μαρκογιαννάκης και ο Γ. Μηλιός στον realfm 97,8

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v