Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βολές από Μαρκόπουλο - Στην αντεπίθεση ο Καμμένος

Οι καταγγελίες Κουράκου για εμπλοκή Βουλγαράκη στα εσωκομματικά των ΑΝ. ΕΛ. άναψαν φωτιές. «Για μυστική σχέση Καμμένου-Βουλγαράκη» έκανε λόγο μέσω του realfm 97,8 ο Κ. Μαρκόπουλος. Τι είπε ο Π. Καμμένος. Τα tweet του Χρ. Ζώη.

  • Real.gr
Βολές από Μαρκόπουλο - Στην αντεπίθεση ο Καμμένος
Οι καταγγελίες του Γ. Κουράκου για εμπλοκή του πρώην υπουργού Γ. Βουλγαράκη στα εσωκομματικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων άναψαν φωτιές.

Ο πρώην γραμματέας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε λόγο για μυστική σχέση Καμμένου-Βουλγαράκη.

«Εδώ υπάρχει μία σχέση μεταξύ Καμμένου-Βουλγαράκη μυστική, μυστική ατζέντα κι αυτή, όπως μυστική ατζέντα και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και μυστική, αστεία, ατζέντα και το δολάριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ΣΚΑΙ δήλωσε κατηγορηματικά ότι: «Κανείς δεν είναι πίσω από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ούτε ο κ. Βουλγαράκης, ούτε κανείς άλλος». Παράλληλα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μαφιόζους λέγοντας: «Κατάλαβα ότι εδώ πρόκειται για μαφιόζους οι οποίοι έχουν στήσει μια ιστορία αποστασίας απέναντι στους Ανεξάρτητους Ελληνες».

«Δεν του επιτρέπω να ξαναμιλήσει για φιλία»

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Χρήστος Ζώης με σχόλιά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εναντίον του κ. Καμμένου 



«Ο άνθρωπος δεν έχει φίλους. Ειναι υποκριτής που χρησιμοποιεί τους πάντες για το σκοπό του. Λυπάμαι για τα παραμύθια που έφαγα. Να ντρέπεται», έγραψε αρχικά ο κ. Ζώης και πρόσθεσε: «Δεν του επιτρέπω να ξαναμιλήσει για φιλία. Δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη. Ας μιλήσει μόνο πολιτικά πια. Αν μπορεί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v