Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακατατάξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Μετά τις αποχωρήσεις στελεχών η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος συνεδρίασε σήμερα με αντικείμενο την οργάνωση της λειτουργίας της.

  • Real.gr
Ανακατατάξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες
Με αντικείμενο την οργάνωση της λειτουργίας της, συνεδρίασε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου με φόντο τις αποχωρήσεις στελεχών.

Η ΚΟ όρισε ως αναπληρωτές γραμματείς της τον βουλευτή Ημαθίας Κώστα Γιοβανόπουλο και τη βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση Ομάδων Κοινοβουλευτικού Έργου για τη βελτίωση της παρακολούθησης και συντονισμού των κοινοβουλευτικών εργασιών.

Τον συντονισμό των δράσεων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των πολιτευτών σε όλη την Ελλάδα, ανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με αναπληρωτή τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή.

Ο κ. Κουίκ, επίσης, σε συνεργασία με τους βουλευτές του κόμματος, θα ανασυντάξει τις εκλογικές περιφέρειες κοινοβουλευτικής τους ευθύνης, για τις περιφέρειες όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εξέλεξαν βουλευτή.

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς ανέλαβε την εισήγηση για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της κυβέρνησης, στην εθνική συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v