Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χορηγία 30.000 € σε ΕΛΕΠΑΠ από εργαζόμενους Alpha

Τραπεζική επιταγή με το ποσό των 30.000 ευρώ, παρέδωσε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, στο προεδρείο της ΕΛΕΠΑΠ.

Χορηγία 30.000 € σε ΕΛΕΠΑΠ από εργαζόμενους Alpha
Τραπεζική επιταγή με το ποσό των 30.000 ευρώ, παρέδωσε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, στο προεδρείο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία προστασίας και αποκαταστάσεως αναπήρων παιδιών).

Με την πρωτοβουλία αυτή ο Σύλλογος αναλαμβάνει ολόκληρο το ετήσιο κόστος της ιατρικής θεραπείας ΔΕΚΑ απόρων και ανασφάλιστων παιδιών με σοβαρή αναπηρία που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank αποφάσισαν εφέτος, αντί δώρων για τα παιδιά τους, όπως συνέβαινε κάθε χρόνο, το ποσό αυτό να συγκεντρωθεί και να προσφερθεί ως κίνηση ανθρωπιάς στον Κωστάκη, την Κατερίνα, τον Γιώργο, στην Αννούλα… που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

Οι εποχές που περνάει η χώρα, είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες. Οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank πιστεύουν, πως το μεγαλύτερο «φάρμακο» απέναντι στην κρίση είναι η αλληλεγγύη. Να μπορέσουν, να συμβάλουν με τις μικρές τους δυνάμεις, ώστε τα παιδιά του ΕΛΕΠΑΠ να νιώσουν αγάπη και στήριξη, όχι μόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες, αλλά όλο τον χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v