Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αιχμές του ΠΑΣΟΚ για τo «ξήλωμα» στελεχών του υπ. Οικονομικών

Οι τοποθετήσεις στελεχών επιθυμούσαμε να γίνουν βάσει αξιολογήσεων, αναφέρει ο Φ.Σαχινίδης.

  • Real.gr
Αιχμές του ΠΑΣΟΚ για τo «ξήλωμα» στελεχών του υπ. Οικονομικών
Αποστάσεις από την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει σε μετακινήσεις και αντικαταστάσεις στελεχών του κράτησε το ΠΑΣΟΚ.

Ο εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης ανέφερε ότι «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προχώρησε σε μετακινήσεις στελεχών, αντικατάσταση Προϊσταμένων Δ/νσεων και Υποδ/νσεων, καθώς και σε πλήρωση κενών θέσεων σε κρίσιμους τομείς του ελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού».

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι επιλογές των προσώπων όφειλαν να γίνουν με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο που θεσπίζει κριτήρια και αξιολογεί τις επιδόσεις των στελεχών σε σχέση και με τους στόχους που τους έχουν τεθεί» σημείωσε ο Φίλιππος Σαχινίδης και συνέχισε: «Κάθε άλλη διαδικασία επιλογής συνιστά οπισθοδρόμηση σε πρακτικές και αντιλήψεις που είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών και ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα».

«Το ΠΑΣΟΚ είχε εγκαίρως επισημάνει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συζητήσεις που θα αφορούν επιλογές προσώπων και ότι επιθυμούσε οι τοποθετήσεις να γίνουν βάσει αξιολογήσεων. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε» κατέληξε ο εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v