Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών

Με τη συνεργασία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος.

  • Real.gr
Εκδήλωση για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών
Εκδήλωση για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, διοργανώθηκε, χθες το βράδυ, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, εν όψει των εορτών, με τη συνεργασία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η εκδήλωση περιελάμβανε φαγητό, παιγνίδια και γλυκά για τους μικρούς προσκεκλημένους.

Στις δηλώσεις τους τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος μίλησαν για εκδήλωση συμπαράστασης και στήριξης της ελληνικής οικογένειας, που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο, προς τα παιδιά εκείνα, στα οποία υπάρχει έλλειψη δυνατοτήτων να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες, που έχουν άλλα παιδιά, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Παναγιώτης Καράμπελας, ο γενικός διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» Κωνσταντίνος Δήμτσας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) Βασίλειος Θεοτοκάτος και ο διευθυντής της ΕΠΑ Χαράλαμπος Παύλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v