Χριστούγεννα στην φυλακή για τον Γ. Καρούζο

 Ο άλλοτε πανίσχυρος κατασκευαστής διάβηκε την πύλη της φυλακής και πήρε το δρόμο για το θάλαμο κρατουμένων,

  • Real.gr
Χριστούγεννα στην φυλακή για τον Γ. Καρούζο
Συνηθισμένος να κάνει Χριστούγεννα σε ακριβά σαλέ ακριβών χειμερινών προορισμών, φέτος θα γιορτάσει στους περιορισμένους χώρους της Φυλακής Χαλκίδας.

Ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου παραμονή των Χριστουγέννων με την κλούβα του Τμήματος Μεταγωγών, μαζί με άλλους κρατούμενους, που για διάφορους λόγους έπρεπε να μεταχθούν στη Χαλκίδα.

Αξύριστος, ατημέλητος, στηριζόμενος σε μία πατερίτσα και υποβασταζόμενος από τους αστυνομικούς, που τον συνόδευαν, ο άλλοτε πανίσχυρος κατασκευαστής διάβηκε την πύλη της φυλακής και πήρε το δρόμο για το θάλαμο κρατουμένων, όπου θα αναγκαστεί να συμβιώσει με αρκετούς άλλους συγκρατούμενους του. Βλέπετε στη Χαλκίδα δεν υπάρχουν μονόκλινα κελιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Καρούζος συνελήφθη την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Το ένταλμα σύλληψης αφορούσε σε καταδικαστική απόφαση για φυλάκιση 8 ετών.

Συγκεκριμένα ο κατασκευαστής είχε καταδικαστεί ερήμην στις 14-10-11 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για «ανακριβή απόδοση ΦΠΑ κατά συρροή». Σε βάρος του όμως εκκρεμούν άλλες έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή 19 ετών.

ΠΗΓΗ:
www.egnomi.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v