Ο Πρώτος Σκύλος διεκδικεί τη Michelle Obama

(VIDEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Μία έκπληξη περίμενε τόσο την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όσο και τους... μικρούς φίλους της, όταν ο προεδρικός σκύλος Bo...

  • Real.gr
Ο Πρώτος Σκύλος διεκδικεί τη Michelle Obama
Το Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων της Ουάσινγκτον επισκέφθηκε πριν  από λίγες ημέρες η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για να βρεθεί κοντά στα άρρωστα παιδιά. Μαζί της είχε πάρει και τον Πρώτο Σκύλο, τον Bo. Tα παιδάκια συγκεντρώθηκαν γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη Michelle Obama, που ετοιμάστηκε να τους διαβάσει μία χριστουγεννιάτικη ιστορία.



Αλλά μόλις άρχισε την ανάγνωση, ο Bo θέλησε να αποδείξει και να επιδείξει την αδυναμία του στη Michelle. Οπότε μόλις άκουσε τη γνώριμη φωνή να... απαγγέλλει όρμησε στην αγκαλιά της και πήρε θέση.



Η Michelle Obama ωστόσο δεν εξεπλάγη και τόσο, αντιθέτως φάνηκε ότι το περίμενε και συνέχισε να διαβάζει την ιστορία στα παιδιά που παρακολουθούσαν ξαφνιασμένα την επίδειξη στοργικότητας εκ μέρους του προεδρικού σκύλου.



Όπως είπε αργότερα η Πρώτη Κυρία, ο Bo είναι πολύ διεκδικητικός και συνηθίζει να βουτά στην αγκαλιά της ανταγωνιζόμενος ακόμη και τις κόρες της για το ποιος θα πρωτοκαθίσει στην αγκαλιά της. Η επίσκεψη της Obama στο νοσοκομείο Παίδων είναι μία παράδοση που ξεκίνησε στα 1950's η τότε Πρώτη Κυρία, Bess Truman.



ΠΗΓΗ: NY DAILY NEWS. ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v