Επίσπευση των διαδικασιών ζητεί η Ο. Κεφαλογιάννη

Αγώνας δρόμου για την ολοκλήρωση της ΕΔΕ στον ΕΟΤ, με αφορμή το ζήτημα της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος στον Οργανισμό.

  • Real.gr
Επίσπευση των διαδικασιών ζητεί η Ο. Κεφαλογιάννη
Την επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης της ΕΔΕ στον ΕΟΤ έως τις 7 Ιανουαρίου, ζητάει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή το ζήτημα της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος στον Οργανισμό.

Στην ΕΔΕ που ζήτησε η ίδια η υπουργός να γίνει στους κόλπους του ΕΟΤ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τίθενται τα εξής ερωτήματα:

Πότε και με εντολή τίνος παραδόθηκε το μπλοκ των επιταγών στον πρώην σύμβουλο του πρώην γενικού γραμματέα Νίκου Καραχάλιου, Κώστα Βασιλάκο.

Ποιος είναι ο λόγος της παράδοσης.

Αν είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και πότε είχε ξαναγίνει αυτό.

Να καταγραφεί πόσες επιταγές και με τι ποσά η κάθε μια, είχαν εκδοθεί από τον ΕΟΤ, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών υπηρεσιών του οργανισμού από 1/1/2012 εως 21/12/102 και αν είχε διαπιστωθεί η νόμιμη πληρωμή αυτών.

Από πόσους και ποιους λογαριασμούς του ΕΟΤ σύρονται- έχουν εκδοθεί μπλοκ επιταγών, και ποιος ο λόγος έκδοσης αυτών και αν τηρείται βιβλίο καταχώρησης των επιταγών που εκδίδονται και παραδίδονται στους δικαιούχους για πληρωμή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v