Σοκ για το τραγικό φινάλε

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την αυτοκτονία 43χρονου ηθοποιού που έδινε μάχη με την κατάθλιψη.

  • Real.gr
Σοκ για το τραγικό φινάλε
Ηθοποιός χαμηλών τόνων, σεμνός και διακριτικός, ο Δημήτρης Βογιατζής «έφυγε» το Σάββατο από κοντά μας. Το επέλεξε ο ίδιος. Πάνω στη ακμή του, τα δημιουργικά του χρόνια, είπε «αντίο» στη ζωή, κόβοντας ο ίδιος το νήμα της στα 43 του χρόνια στο διαμέρισμα στον Βόλο όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα μαζί με τη μητέρα του.

Οπως γράφει το Εθνος, ο Δημήτρης εδώ και περίπου πέντε χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη, ενώ οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετώπιζε -ήταν άνεργος- επιβάρυναν την ψυχολογική του κατάσταση. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Αέρινες σιωπές» του Mega, όπου υποδύθηκε έναν πιλότο, αντικαθιστώντας στη δεύτερη σεζόν του σίριαλ τον Κώστα Αποστολίδη.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους αγαπημένους του και τους συναδέλφους του, ενώ αρκετοί φίλοι του Δημήτρη Βογιατζή τον αποχαιρετούν μέσω του λογαριασμού του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας όσα νιώθουν γι’ αυτόν και περιγράφοντας τη θλίψη τους. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στον Βόλο.

ΠΗΓΗ: Εθνος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v