Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα

Η πυκνή χιονόπτωση σε περιοχές της βόρειας και της βορειοδυτικής Αττικής θα κρατήσει κάποιες σχολικές μονάδες κλειστές.

  • Real.gr
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα
Η πυκνή χιονόπτωση σε περιοχές της βόρειας και της βορειοδυτικής Αττικής θα κρατήσει κάποιες σχολικές μονάδες κλειστές. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Διονύσου: «Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Καλαφατέλη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, τα Σχολεία του Δήμου Διονύσου σήμερα (Τρίτη 8 Ιανουαρίου) θα παραμείνουν κλειστά και στις επτά Δημοτικές Ενότητες».

Επίσης, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία, όπως έγινε γνωστό, και στην Παλαιά και τη Νέα Πεντέλη, ενώ κανονικά θα ανοίξουν αυτά των Μελισσίων. «Λόγω χιονοπτώσεων τα σχολεία στις Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 8-1-2013. Τα σχολεία της Δ.Κ. Μελισσίων θα λειτουργήσουν κανονικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Πεντέλης.

Στην περιοχή της βορειοδυτικής Αττικής όπως ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Δήμου κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη (08/01) τα σχολεία στα Βίλια, τις Ερυθρές, αλλά και της δημοτικής κοινότητας Φυλής. Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίστηκε, στο Δήμο Φυλής θα λειτουργήσουν κανονικά οι σχολικές μονάδες στις δημοτικές κοινότητες των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v