Απαγωγή ή συντριβή για τον Missoni;

Μυστήριο τυλίγει την υπόθεση με την εξαφάνιση του Ιταλού μόδιστρου Vittorio Missoni. Νέα στοιχεία υποδεικνύουν ότι ίσως να έχει πέσει θύμα απαγωγής.

  • Real.gr
Απαγωγή ή συντριβή για τον Missoni;
Μυστήριο τυλίγει την υπόθεση με την εξαφάνιση του Ιταλού μόδιστρου Vittorio Missoni, καθώς νέα στοιχεία υποδεικνύουν ότι ίσως να έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η τηλεφωνική εταιρεία της Ιταλίας, Telecom Italia Mobile, επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι νωρίς τη Δευτέρα ένας συνεπιβάτης του σχεδιαστή, ο Guido Foresti, έστειλε μήνυμα στον γιο του αργά το βράδυ της Κυριακής «Πάρε τώρα, έχουμε δίκτυο».

Οι επανειλημμένες κλήσεις ωστόσο δεν επεστράφησαν ούτε απαντήθηκαν ποτέ, αλλά η οικογένεια διατηρεί ελπίδες ότι οι επιβάτες του αεροσκάφους, που χάθηκε από τα ραντάρ στις 4 Ιανουαρίου, δεν σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή. Επίσης η τηλεφωνική εταιρεία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πότε ακριβώς γράφηκε το μήνυμα, ενώ πλέον η κινητή συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

Η αδερφή και συνεταίρος του Missoni, Αngela, ανέφερε «καλύτερα να σε απαγάγουν παρά να είσαι στον πάτο της θάλασσας. Ελπίζουμε και οι τέσσερις να είναι σώοι και αβλαβείς. Επίσης, ευχόμαστε οι έρευνες να εξαντλήσουν κάθε δυνατή πιθανότητα». Η Missoni επιπλέον έδωσε και κάποιες πληροφορίες σχετικά με την αστυνομική έρευνα με ανακοίνωσή της: «Έχω άμεση επαφή με το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών και τώρα βρίσκομαι στη Ρώμη να συναντήσω ανθρώπους κι επίσης επικοινωνώ με την αστυνομία για να αναφέρω την εξαφάνιση του αδερφού μου» τόνισε και επισήμανε ότι ο αδερφός της ο Luca, που είναι πιλότος, βρίσκεται στη Βενεζουέλα και συμμετέχει στις έρευνες ανεύρεσης και διάσωσης του αδερφού τους στη θάλασσα.
 
«Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία από αυτές τις προσπάθειες αλλά θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και πως η έρευνα θα πραγματοποιηθεί σε κάθε πιθανό σημείο. Στέλνουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας στις εκατοντάδες θαυμαστών μας που επικοινώνησαν μαζί μας απ’ ολόκληρο τον κόσμο και θέλουμε να σας ζητήσουμε να ελπίζετε μαζί μ’ εμάς ότι οι οικογένειες Missoni, Scalvenzi και Foresti θα ενωθούν ξανά. Είμαστε γεμάτοι ελπίδα και εμπιστευόμαστε απόλυτα τις Αρχές όπως εργάζονται μέχρι στιγμή. Δεν παραδίδουμε τα όπλα!».

Ωστόσο, άλλος πιλότος αεροσκάφους που απογειώθηκε ένα λεπτό μετά τον Missoni τόνισε ότι οι ελπίδες μπορεί να είναι μάταιες: «Τους είδα μπροστά μου όπως τους κατάπιε ένα μαύρο πυκνό σύννεφο. Ήταν ένας κεραυνός... πρέπει να ήταν κεραυνός!» τόνισε στη La Stampa. Περισσότεροι από 385 άνθρωποι συμμετέχουν στην επιχείρηση ανεύρεσης των πεσόντων, σύμφωνα με το Bloomberg. Ο Vittorio Missoni απολάμβανε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του με τη σύζυγό του, τον Ιταλό επιχειρηματία Guido Foresti και τη σύζυγό του Elda Scalvenzi. Παράλληλα αγνοούνται και οι δύο Βενεζολάνοι πιλότοι, ο German Mechan 72 χρονών και ο Juan Fernandez 45. «Θέλουμε να ελπίζουμε γιατί για εμάς είναι σημαντικό» τόνισε η Angela Missoni.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, NEW YORK POST

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v