Αλ.Μητρόπουλος: Ζητά τη σύγκληση της ολομέλειας του ΝΣΚ

Η επιστολή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο του ΝΣΚ Φωκίωνα Γεωργακόπουλο. Ποιοι υπέγραψαν μέχρι τώρα τη γνωμοδότηση για την τελευταία Δανειακή Σύμβαση.

  • Real.gr
Αλ.Μητρόπουλος: Ζητά τη σύγκληση της ολομέλειας του ΝΣΚ
Τη σύγκληση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ζητά με επιστολή του στον Πρόεδρό του Φωκίωνα Γεωργακόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, επιστολή που κοινοποιεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Θέμα η λήψη απόφασης-γνωμοδότησης της Ολομέλειας του ΝΣΚ για την νομιμότητα των ζητουμένων γνωμοδοτήσεων στο πλαίσιο των Δανειακών Συμβάσεων. Γνωμοδότηση που έως τώρα έχει κάνει μόνο ο νομικός σύμβουλος του κράτους στο υπουργείο Οικονομικών και ο νομικός σύμβουλος του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr η Ολομέλεια του ΝΣΚ πολύ δύσκολα θα δώσει θετική γνωμοδότηση σε θέματα που όπως εκτιμάται τουλάχιστον από τους συντάκτες της επιστολής θα υπονόμευαν το νομικό μας πολιτισμό, ενώ μια αρνητική γνωμοδότηση θα τίναζε ουσιαστικά στον αέρα το νέο Μνημόνιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v