Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθησαν άτομα για τις παράνομες υιοθεσίες

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν, ενώ ένα τρίτο αναζητείται, ως μέλη του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.

  • Real.gr
Συνελήφθησαν άτομα για τις παράνομες υιοθεσίες
Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν, ενώ ένα τρίτο αναζητείται, ως μέλη του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, από τις αστυνομικές αρχές συνελήφθησαν δύο ακόμη γυναίκες, μία 39χρονη και μια 50χρονη, ενώ ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και σε βάρος 49χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στο σπίτι και το αυτοκίνητο της 50χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία βιντεοκάμερα, πλήθος εγγράφων δημοτικού βρεφοκομείου της Θεσσαλονίκης, μία σφραγίδα με επιγραφή Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και πλήθος φωτογραφιών παιδιών και βρεφών.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση εξιχνιάστηκε στις 16 Ιανουαρίου, όταν 29χρονη αλλοδαπή πήγε με το σύντροφό της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να γεννήσει, ενώ στη συνέχεια φέρονται πως σκόπευαν να πουλήσουν το νεογέννητο σε ζευγάρι Ελλήνων, αντί του ποσού των 3.000 ευρώ. Ως μέλη του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών συνελήφθησαν αρχικά η 29χρονη μητέρα και δύο ακόμη αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 51 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v