«Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος με χειρόφρενα»

«Σε έκτακτη συγκυρία και έκτακτες συνθήκες, υπάρχουν και έκτακτες, βιαστικές, δύσκολες και άδικες αποφάσεις» δήλωσε ο Α. Σπηλιωτόπουλος σχετικά με τις κινητοποιήσεις

  • Real.gr
«Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος με χειρόφρενα»
«Σε έκτακτη συγκυρία και έκτακτες συνθήκες, υπάρχουν και έκτακτες, βιαστικές, δύσκολες και άδικες αποφάσεις» δήλωσε ο Α. Σπηλιωτόπουλος σχετικά με τις κινητοποιήσεις. Ο βουλευτής της ΝΔ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με τους συνδικαλιστές ωστόσο τόνισε πως «δεν μπορεί να γίνει διάλογος με χειρόφρενα, ούτε με απειλές και εκβιασμούς».

Παράλληλα έδειξε πως διαφωνεί με τα σενάρια για φορολόγηση της μικρής ιδιοκτησίας

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν την παραμικρή βάση. Θέλω να πιστεύω ότι οι πάντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μικροϊδιοκτησία είναι συνυφασμένη με την ιστορική πορεία και την ανάπτυξη της νεοελληνικής κοινωνίας. Αν τορπιλίσουμε τον κοινωνικό ιστό που έχει απομείνει συνυφασμένος με την αστική παράταξη, αντιλαμβάνεστε ότι εκεί μπορεί να υπάρξουν κοινωνικές εκρήξεις. Πιστεύω ότι αυτά τα σενάρια είναι επιστημονικής φαντασίας. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να έχουν σχέση με μία κυβέρνηση, η οποία έχει ως ραχοκοκαλιά της ένα φιλελεύθερο, αστικό κόμμα. Και η φιλελεύθερη ιδεολογία είναι συνυφασμένη με την έννοια της ιδιοκτησίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v