ΕΟΠΥΥ: Τέλος τα παραπεμπτικά με πίστωση από 1 Φεβρουαρίου

Δεν θα εκτελούν παραπεμπτικά με πίστωση σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, από την 1η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν οι πάροχοι υγείας.

  • Real.gr
ΕΟΠΥΥ: Τέλος τα παραπεμπτικά με πίστωση από 1 Φεβρουαρίου
Δεν θα εκτελούν επί πιστώσει παραπεμπτικά εργαστηριακών εξετάσεων σε ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) όλοι οι πάροχοι πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, από την 1η Φεβρουαρίου, καθώς ξεκινούν επίσχεση εργασίας απέναντι στον Οργανισμό, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση των οφειλομένων.

Οι πάροχοι υγείας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ) και Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΕΙΦΠΦΥ), ζητούν, μεταξύ άλλων, ισότιμη μεταχείριση ως προς τους χρόνους εξόφλησης με άλλους παρόχους υγείας, άμεση καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του 2012 και χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των οφειλομένων των ετών 2009, 2010 και 2011 έως τις 28/2/2013.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v