Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σέρρες: Κοινό μέτωπο κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Ενδεχόμενη παράταξη των τρακτέρ τους στην κομβική διασταύρωση του δ.δ. Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης και Σερρών - Προμαχώνα.

  • Real.gr
Σέρρες: Κοινό μέτωπο κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες
Στην κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, του δήμου Σερρών, που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης και Σερρών - Προμαχώνα, προσβλέπουν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού, που συνεχίζουν να ενισχύουν τις δυνάμεις τους από άκρη σε άκρη του νομού.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Βισαλτίας, Στέργιο Λίτο, «στόχος των αγροτών είναι να συγκεντρώσουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι αγρότες με τα παραταγμένα τρακτέρ να ξεπεράσουν τα χίλια, παραπλεύρως της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης στη διασταύρωση Λευκώνα».

Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο από την περιοχή της Μαυροθάλασσας να στηθεί και δεύτερο μπλόκο στο ήδη υπάρχον στον κόμβο των Κερδυλλίων επί της εθνικής οδού Σερρών - Καβάλας.

Οι Σερραίοι αγρότες παρότι αποφάσισαν να μην παραβρεθούν σήμερα σε κοινή συνέλευση, όπως είχαν προαναγγείλει, εντούτοις έχουν άμεση επικοινωνία μεταξύ τους και αναμένουν το «πράσινο φως», όπως το χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αδέσμευτων Αγροτών Ν. Ζίχνης, Παναγιώτης Αλεξανδράκης, «ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ξεκινήσουν τη μαζική κινητοποίηση τους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v