Νέα συνάντηση Μουσουρούλη - ΠΝΟ

Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Νέα συνάντηση Μουσουρούλη - ΠΝΟ
Στις 5 το απόγευμα αναμένεται συνάντηση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με τον υπουργό Ναυτιλίας, την ώρα που οι ναυτεργάτες συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους.

Ο Κ. Μουσουρούλης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή τόνισε ότι «μπορούμε να βρούμε κάποιες κοινά αποδεκτά λύσεις, αρκεί να είναι ρεαλιστικές».

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία και συνεχιστεί η απεργία, ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούμε να απειληθεί περαιτέρω μια οικονομία και μια κοινωνία νησιωτική που έχει ξεπεράσει ήδη τις αντοχές της».

Αναφορικά με την καταβολή δεδουλευμένων στους ναυτεργάτες, δήλωσε ότι «κάνουμε συνεχώς και εντατικά παραινέσεις και συνομιλίες με τις εταιρίες, έχει καταστεί σαφές και εκτιμώ ότι έχουν ενταθεί εκ μέρους τους οι προσπάθειες για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους».

Σε ό,τι αφορά το θέμα των νέων συλλογικών συμβάσεων, ο κ. Μουσουρούλης σημείωσε ότι «έχουμε παρέμβει και διαμεσολαβήσει ώστε να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v