Χάκερ έβαλε στόχο τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερου

Χάκερ κατάφερε να υποκλέψει προσωπικά μηνύματα (emails) και φωτογραφίες οι οποίες ανήκουν στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

  • Real.gr
Χάκερ έβαλε στόχο τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερου
Χάκερ κατάφερε να υποκλέψει προσωπικά μηνύματα (emails) και φωτογραφίες οι οποίες ανήκουν στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Χέρμπερτ Ουώκερ Μπους και την οικογένειά του, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Μάλιστα, φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο απεικονίζει τον 88χρονο ρεπουμπλικάνο πολιτικό σε κρεβάτι νοσοκομείου, όπου πρόσφατα είχε νοσηλευτεί για βρογχίτιδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα emails περιλαμβάνουν διευθύνσεις και προσωπικές πληροφορίες για πολλά μέλη της οικογένειας Μπους. Εκπρόσωπός του ανέφερε πως ο Τζορτζ Μπους επιβεβαίωσε πως υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για το συγκεκριμένο θέμα. «Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε σε ζητήματα που είναι υπό έρευνα», ανέφερε ο Τζιμ Μακ Γκραθ.

Σύμφωνα με το BBC, ο χάκερ κατάφερε να βρει λογαριασμούς email και για άλλα μέλη της οικογένειάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο περιεχόμενό τους εκφράζεται έντονος προβληματισμός για την κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v