Στρατούλης: «Είμαι πάρα πολύ ανήσυχος»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλης δήλωσε ότι «η αίσθηση μου είναι ότι και ο κ. Βρούτσης και ο κ. Μέργος έπαιξαν τον ρόλο του "λαγού" ως προς τις προθέσεις της κυβέρνησης».

  • Real.gr
Στρατούλης: «Είμαι πάρα πολύ ανήσυχος»
Τις δηλώσεις του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Μέργου για τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Η αίσθηση μου είναι ότι και ο κ. Βρούτσης και ο κ. Μέργος έπαιξαν τον ρόλο του "λαγού" ως προς τις προθέσεις της κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Στρατούλης και πρόσθεσε: «Η αλλαγή που έκαναν στο νομό ώστε η απόφαση να βγαίνει από το υπουργικό συμβούλιο και τον υπουργό Εργασίας ακριβώς εκεί αποσκοπεί κατά τη γνώμη μας: να φτάσουν τα επίπεδα του μισθού στην Ελλάδα -του κατώτερου- στα 150-160 ευρώ, στα επίπεδα της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Γι' αυτό είμαι πάρα πολύ ανήσυχος και εγώ αλλά κυρίως και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείς για την πιθανότητα να υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ, αν πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: «Να σας δώσω μια απάντηση που θα είναι αδιαμφισβήτητη: Ούτε στην Δευτέρα Παρουσία δεν θα δείτε μια τέτοια κυβέρνηση».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Δ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v