Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο συγκεντρώσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις μία στην πλατεία Όλγας και μία στην πλατεία Γεωργίου από το ΠΑΜΕ...

  • Real.gr
Δύο συγκεντρώσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα
Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις μία στην πλατεία Όλγας από το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αχαΐας και μία στην πλατεία Γεωργίου από το ΠΑΜΕ.



Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, δικηγόροι, ιδιώτες και νοσοκομειακοί γιατροί (ΕΙΝΑ, Οδοντιατρικός και Ιατρικός Σύλλογος Πατρών), ναυτεργάτες, τραπεζοϋπάλληλοι και πολλοί άλλοι.

Για σήμερα Τετάρτη έχει ανακοινωθεί και κινητοποίηση των αγροτών. Ενδέχεται για μία ακόμη φορά να κατέβουν στο κέντρο της Πάτρας με τα αγροτικά τους οχήματα. Εξάλλου το Συντονιστικό Όργανο των μαθητών έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη κινητοποίηση, καλώντας όλους τους μαθητές να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια, όπως και οι σπουδαστές των ΤΕΙ που αντιδρούν στο σχέδιο «Αθηνά».

Να σημειωθεί πως συμμετοχή έχει δηλώσει η ΟΕΒΕΣΝΑ αλλά και ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, η διοίκηση του οποίου έχει προτείνει στα μέλη της, την ώρα της πορείας τα καταστήματα να χαμηλώσουν τα φώτα να γίνει παύση εργασιών, να διευκολυνθούν οι εμποροϋπάλληλοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πορεία και να συμμετέχει σε αυτή το Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v