Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Πρέπει να εξυπηρετήσουμε τα ελλείμματά μας»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης υποστήριξε ότι πρέπει να εξυπηρετήσουμε τα ελλείμματά μας και να προχωρήσουμε τις αποκρατικοποιήσεις.

  • Real.gr
«Πρέπει να εξυπηρετήσουμε τα ελλείμματά μας»
Πρέπει να εξυπηρετήσουμε τα ελλείμματά μας και να προχωρήσουμε τις αποκρατικοποιήσεις δήλωσε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Μάκης Βορίδης.«Τι σχέση έχει να κάνει με την τρόικα; Εχει να κάνει με το ότι εμείς πρέπει να εξυπηρετήσουμε τα ελλείμματά μας. Και πρέπει να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων για να επανεκκινήσει η οικονομία.

Αναφορικά με τη μείωση του προσωπικού στο δημόσιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της τρόικας, καθώς έχουν αποφασιστεί και ψηφιστεί. «Εχουμε κάνει μία συμφωνία. Αυτά είναι τώρα καταγεγραμμένα. Δεν πρόκειται να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε πει; Δεν είπαμε 25 χιλιάδες σε κινητικότητα; Δεν είπαμε 25 χιλιάδες σε διαθεσιμότητα; Αυτό λοιπόν γιατί δεν πρέπει να γίνει, δεν έχω καταλάβει».

Σημείωσε ότι αν κάποιοι έχουν συνειδησιακό πρόβλημα δεν μπορούν να αποτελέσουν τροχοπέδη στις μεταρρυθμίσεις. «το πρώτο ερώτημα που θέλω να κάνω είναι γιατί αυτοί που δεν τα πιστεύουν τα ψήφισαν και δεύτερον αν υπάρχουν κάποιοι που δεν τα πιστεύουν γιατί καλούνται να τα υλοποιήσουν. Γιατί δυσκολεύουν τον εαυτό τους, αλλά και την κυβέρνηση;».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v