Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένταση στις φυλακές της Πάτρας

(ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ) Κρατούμενοι της πρώτης πτέρυγας των φυλακών Αγίου Στεφάνου αρνούνταν για περισσότερες από δύο ώρες να μπουν στα κελιά τους.

  • Real.gr
Ένταση στις φυλακές της Πάτρας
Στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας βρέθηκε το απόγευμα ο αρμόδιος εισαγγελέας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με τους κρατούμενους της πρώτης πτέρυγας, οι οποίοι αρνούνταν να μπουν στα κελιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι προχώρησαν στην συγκεκριμένη κίνηση, διαμαρτυρόμενοι για την απουσία γιατρού και τις συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα και έγιναν σε καλό κλίμα. Στις φυλακές μετέβησαν και αστυνομικές δυνάμεις από την Πάτρα..

Σύμφωνα με το the best, η κατάσταση εκτονώθηκε μετά τις εννιά το βράδυ, αφού οι κρατούμενοι παρέδωσαν το υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον εισαγγελέα. Δυο είναι τα βασικά ζητήματα που έθεσαν: Την απουσία γιατρού από τις φυλακές, αφού ο προηγούμενος έφυγε τον περασμένο Δεκέμβριο και δεν έχει αντικατασταθεί, καθώς και τη μείωση στο μισό των κονδυλίων σίτισης της φυλακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v