Η Google γιορτάζει έναν χρόνο Google Play

Πέρασε ένας χρόνος από την έναρξη λειτουργίας τού Google Play, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google που αντικατέστησε το Android Market.

  • Real.gr
Η Google γιορτάζει έναν χρόνο Google Play
Πέρασε ένας χρόνος από την έναρξη λειτουργίας τού Google Play, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google που αντικατέστησε το Android Market και ενοποίησε τέσσερις online υπηρεσίες τής εταιρείας.

Η Google για τα πρώτα γενέθλια του Google Play προχώρησε σε μια σειρά από προσφορές, όπως δωρεάν παιχνίδια και ειδικές εκπτώσεις.

Τα συγκεκριμένα δωρεάν games έχουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο για να βάλουν τους χρήστες στο εορταστικό πνεύμα των γενεθλίων τού Google Play, όπως σημείωσαν από την εταιρεία.

Η Google έχει προγραμματίσει διάφορες προσφορές οι οποίες θα διαρκέσουν όλη την εβδομάδα και περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν μουσική και βιβλία, καθώς και παλιές ταινίες.

Το ποιες προσφορές βέβαια μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες εξαρτάται και από τη χώρα στην οποία ζουν, αφού δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google, όπως εμείς εδώ στην Ελλάδα που έχουμε πρόσβαση μόνο στα παιχνίδια και τις εφαρμογές.


ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v