Στο εδώλιο πρώην πρωταθλήτρια

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Πρώην πρωταθλήτρια τένις θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη κατηγορούμενη για...

  • Real.gr
Στο εδώλιο πρώην πρωταθλήτρια
Η πρώην πρωταθλήτρια των Η.Π.Α. στην αντισφαίριση, Τζένιφερ Καπριάτι, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, κατηγορουμένη για παρενόχληση και βιαιοπραγία κατά του πρώην συντρόφου της, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανακοίνωσε το δικαστήριο του Πάλμ Μπίτς, στη Φλόριντα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου, και το πρώην Νο1 στον κόσμο και κάτοχος τριών Grand Slams, αφέθηκε ελεύθερη. Η 36χρονη Αμερικανίδα είχε μια φιλονικία με τον Ιβάν Μπράναν, από τον οποίο χώρισε το περασμένο έτος, σ' ένα αθλητικό κέντρο στο βόρειο Παλμ Μπίτς, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.



Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, ο Μπράναν έκανε προπόνηση με βάρη, όταν η Καπριάτι άρχισε να φωνάζει και να τον χτυπά με γροθιές στο στομάχι. Στη συνέχεια τον κλείδωσε στα αποδυτήρια.

«Τα γεγονότα είναι μια υπερβολή της Αστυνομίας καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στηρίχτηκαν μόνο στη μαρτυρία του Μπράναν και όχι και της Καπριάτι», κατήγγειλε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της πρώην πρωταθλήτριας της αντισφαίρισης.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v