Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνταγή για μπακαλιάρο-σκορδαλιά (και πώς να μην... βρωμάτε μετά)

Από τα κορυφαία πιάτα της ελληνικής κουζίνας, ο μπακαλιάρος με την σκορδαλιά, δημιουργεί όμως την χειρότερη κακοσμία. Δείτε συνταγές για όλα.

  • Mama365.gr
Το μεσημεριανό τραπέζι της 25ης Μαρτίου είναι από τα νοστιμότερα. Είναι, βέβαια, και από τα πιο... δύσοσμα της παράδοσης. Ειδικά όσοι επιλέγουν να μη φάνε σκορδαλιά, το απαραίτητο συνοδευτικό του τηγανιτού μπακαλιάρου, υποφέρουν στο τέλος του γεύματος από τη δυσοσμία του στόματος των συνδαιτυμόνων τους. Υπάρχει λύση;

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v