Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη κινεζικής αντιπροσωπείας στον «Δημόκριτο»

Στο πλαίσιο προώθησης της διμερούς συνεργασίας.

  • Real.gr
Επίσκεψη κινεζικής αντιπροσωπείας στον «Δημόκριτο»
Tο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» επισκέφτηκε χθες κινέζικη αντιπροσωπεία αποτελούμενη από μέλη επιστημονικών και τεχνολογικών οργανισμών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της δημόσιας διοίκησης της Κίνας.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Chen Xi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και εκτελεστικός γενικός γραμματέας του Κινεζικού Οργανισμού Επιστήμης και Τεχνολογίας (CAST).

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η επίσκεψη περιελάμβανε συνάντηση με το διευθυντή και πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» δρα Νίκο Κανελλόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και τα κυριότερα σημεία του επιστημονικού και επιχειρησιακού προγράμματος του ελληνικού ερευνητικού Κέντρου.

H επίσκεψη, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Δημόκριτου», διεξήχθη σε καλό κλίμα και βοήθησε να τεθούν οι βάσεις για μια καλή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, τόσο σε επιστημονικό, όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Την κινεζική αντιπροσωπεία συνόδευε ο Xuejun Liang, επιστημονικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v