Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Αμερικανικός στρατός θα αγοράσει 630.000 iPhone, iPad, iPad mini

Ο Αμερικανικός στρατός αναβαθμίζεται με εκατοντάδες χιλιάδες iPhone, iPad, iPad mini και iPod touch. Μια ολόκληρη γενιά iOS συσκευών θα γίνουν μέρος της ρουτίνας των Αμερικανών στρατιωτών, σύμφωνα με πληροφορίες. Η επένδυση είναι μεγάλη

  • Real.gr
Ο Αμερικανικός στρατός θα αγοράσει 630.000 iPhone, iPad, iPad mini
Ο Αμερικανικός στρατός αναβαθμίζεται με εκατοντάδες χιλιάδες iPhone, iPad, iPad mini και iPod touch. Μια ολόκληρη γενιά iOS συσκευών θα γίνουν μέρος της ρουτίνας των Αμερικανών στρατιωτών, σύμφωνα με πληροφορίες. Η επένδυση είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αμερικανικός στρατός θα αγοράσει 120.000 iPhone, 120.000 iPad, 100.000 iPad mini και 200.000 iPod touch. Η παραγγελία αφορά πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των υφιστάμενων συσκευών που χρησιμοποιεί ο Αμερικανικός στρατός στην μάχη και στο γραφείο.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, σχεδόν τα μισά iPhone, iPad, iPad mini και iPod touch θα μεταφερθούν στο πεδίο της μάχης και τα υπόλοιπα στο Πεντάγωνο. Τι είδους εφαρμογές θα τρέχουν και πως θα χρησιμοποιήσει ο Αμερικανικός στρατός το iOS παραμένει άγνωστο.

Εξαιτίας της τεράστιας παραγγελίας iPhone, iPad, iPad mini και iPod touch κυκλοφόρησαν φήμες για διακοπή της συνεργασίας με την Blackberry. Προς το παρόν η επίσημη πηγή αναφέρει ότι η πλατφόρμα του Blackberry θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από τον Αμερικανικό στρατό. Δεν γίνεται λόγος αν πρόκειται για το Blackberry 10 και το νέο Blackberry Z10 ή παλιότερα μοντέλα Blackberry.

Με περισσότερα από 600.000 iOS συσκευές και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το iOS 6.1, ο Αμερικανικός στρατός θα έχει τουλάχιστον μία ακόμα πλατφόρμα στην διάθεση του. Ίσως σειρά να έχει το Android.

Πηγή:techit.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v