Α. Γεωργιάδης: Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά...

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την ένταση που προκλήθηκε με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη

  • Real.gr
Α. Γεωργιάδης: Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά...
Ο βουλευτής της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην ένταση που προκλήθηκε με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

«Στον έλεγχο που έγινε μεταξύ της δημοσιευθείσας λίστας Λαγκάρντ στο περιοδικό “HOT DOC”, το γνωστό τεύχος εκείνο που έκανε την μεγάλη αίσθηση και του ηλεκτρονικού αρχείου της λίστας Λαγκάρντ, υπάρχει μία ουσιώδης διαφορά. Ο κ. Βαξεβάνης έχει αφαιρέσει το όνομα ενός επιχειρηματία», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ στην ερώτηση για το πως ξέρει ότι ο δημοσιογράφος έχει παρέμβει στη λίστα και δεν παρέλαβε από την πηγή του έτσι τη λίστα απάντησε: «Ο κ. Βαξεβάνης του είχαμε ζητήσει και μας έχει παραδώσει στην επιτροπή αντίγραφο του ηλεκτρονικού του αρχείου. Χθες, λοιπόν ενώπιον της επιτροπής ανοίξαμε το σφραγισμένο ηλεκτρονικό αρχείο που μας είχε παραδώσει ο ίδιος ο κ. Βαξεβάνης και στο φάκελο του αρχείου του κ. Βαξεβάνη είναι το όνομα του επιχειρηματία. Δεν είναι το όνομα όπως το έχει δημοσιεύσει στο περιοδικό του. Είναι διαφορετικό».

Και πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: «Το ερώτημα το οποίο προκύπτει είναι γιατί παραδείγματος χάρη σε άλλους επιχειρηματίες ο κ. Βαξεβάνης δημοσίευσε τα ονόματα των επιχειρηματιών και όχι τα ονόματα των επιχειρήσεών τους. Γιατί έκανε ειδικά σε αυτόν τον φάκελο αυτή την αλλαγή; Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα το οποίο μένει να απαντηθεί. Εμείς δεν εννοούμε ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας έχει κάτι να κρύψει. Γιατί ο επιχειρηματίας είναι λογικό να έχει λογαριασμούς και ο δε συγκεκριμένος είναι και κλειστός και μηδενικός».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v