Σερβία: Νεκρός ο δράστης του μακελειού

Ο 60χρονος άνδρας ο οποίος δολοφόνησε την Τρίτη 13 ανθρώπους και κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε, υπέκυψε στα τραύματά του.

  • Real.gr
Σερβία: Νεκρός ο δράστης του μακελειού
Ο 60χρονος άνδρας ο οποίος δολοφόνησε την Τρίτη 13 ανθρώπους και κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι σε ένα χωριό της Σερβίας απεβίωσε, υποκύπτοντας στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, είπε σήμερα μια πηγή σε νοσοκομείο.

«Ο Λιούμπισα Μπογκντάνοβιτς πέθανε στις 14:00 (15:00 ώρα Ελλάδας)», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου στην μονάδα εντατικής θεραπείας του οποίου νοσηλευόταν.

Νωρίτερα, νέες μαρτυρίες για τον άνδρα που προέβη στο αιματηρότερο μακελειό των τελευταίων είκοσι χρόνων τον περιέγραφαν ως τον «καλύτερο γείτονα, ευγενή, εργατικό, πάντοτε έτοιμο να βοηθήσει», όμως άλλοι είπαν ότι ήταν ένας «νευρικός» άνθρωπος ο οποίος χτυπούσε τη σύζυγό του, κάτι που είπε και η ίδια.

«Ήταν πολύ νευρικός. Με χτυπούσε. Ο πατέρας του ήταν ίδιος», είπε σε αστυνομικούς η Γιάβορκα Μπογκντάνοβιτς, που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση του άνδρα της. Ο αδελφός της Ζίβομιρ Στάρτσεβιτς είπε πως ο δράστης ήταν «καλός με τους κατοίκους στο χωριό, αλλά δύστροπος για την οικογένειά του», και «χτυπούσε βάρβαρα» τη σύζυγό του από όταν «τα παιδιά ήταν μικρά», όπως είπε.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τα θύματα του 6οχρονου ήταν έξι άνδρες, έξι γυναίκες κι ένα αγοράκι 2 ετών. Στην πλειονότητά τους κοιμούνταν όταν έγινε το μακελειό.

Σκότωσε τον γιο του και μετά τους γείτονες

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v