Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοινωνικό δίκτυο για κατοικίδια

Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχεις δει στα προφίλ φίλων σου φωτογραφίες από τα αγαπημένα κατοικίδιά τους.

  • Real.gr
Κοινωνικό δίκτυο για κατοικίδια
Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχεις δει στα προφίλ φίλων σου φωτογραφίες από τα αγαπημένα κατοικίδιά τους. Τους τελευταίους μήνες, όμως, σιγά σιγά έχουν αρχίσει να εμφανίζονται κοινωνικά δίκτυα που είναι αφιερωμένα στους τετράποδους φίλους μας και δεν απευθύνονται άμεσα σε εμάς, όπως το Catmoji που είχε λσαριστεί την παραμονή των Χριστουγέννων και δεχόταν για μέλη του μόνο γάτες.

Τώρα ήρθε η σειρά του "My social Petwork", το οποίο λανσαρίστηκε αυτή την εβδομάδα και προσκαλεί τον κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου -άσχετα τι ζώο έχει- να δημιουργήσει ένα προφίλ για τον ίδιο κ ένα για το αγαπημένο του ζωάκι.

Στη συνέχεια μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες, βίντεο ή ό,τι άλλες πληροφορίες θέλει και να τα μοιράζεται με τους υπολοίπους αν και το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο εστιάζει στις φωτογραφίες και θυμίζει αρκετά το Pinterest.

Επίσης, το My Social Petwork προσφέρει βοήθεια στους ιδιοκτήτες των ζώων σε ό,τι μπορεί να χρειαστούν και να τους φέρει σε επαφή με επιχειρήσεις, ενώ βοηθάει και στην υιοθέτηση αδέσποτων κι εγκαταλελειμμένων ζώων.

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζουν περίπου 16 εκατομμύρια σκύλοι και γάτες, καταλαβαίνουμε ότι το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο έχει πολλά υποψήφια μέλη, ενώ έρευνα έδειξε ότι 1 στους 10 ιδιοκτήτες ανεβάζει φωτογραφίες του κατοικίδιού του τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.


ΠΗΓΗ: e-go.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v