Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτα παραίτηση, μετά... γδύσιμο

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Είχε προκαλέσει με το σπιτικό βίντεο sex. Τώρα φωτογραφίζεται γυμνή και το απολαμβάνει...

  • Real.gr
Πρώτα παραίτηση, μετά... γδύσιμο

Είχε μία επιτυχημένη καριέρα ως δημοτική σύμβουλος στο Λος Γιεμπένες, του Τολέδο στην κεντρική Ισπανία. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν ο επί τρεις μήνες ποδοσφαιριστής σύντροφός της διέρρευσε το βίντεο που του είχε χαρίσει όπου απεικονίζεται να αυτοϊκανοποιείται.

Στα 42 της χρόνια, η δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών, Olvido Hormigos θέλει να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και να αφήσει το παρελθόν πίσω. Επέλεξε να κάνει μία γυμνή φωτογράφηση για το ισπανικό περιοδικό Interviu και επισημαίνει ότι θέλησε να φωτογραφηθεί topless για να τονίσει ότι το σώμα της είναι δικό της και το κάνει ό,τι θέλει.



Κατά την παραίτησή της, η Hormigos κατήγγειλε την "επίθεση στην προσωπική της ζωή" και τώρα λέει ότι θέλει να εκδικηθεί τον πρώην της. "Το μόνο που θέλω είναι ο παραλήπτης του βίντεο με τον οποίο είχα σχέση τρεις μήνες και τώρα περπατά στην πόλη ανενόχλητος όπως πάντα, να το πληρώσει. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι φτιαγμένη από πάγο, αλλά ήταν φρικτό. Ωστόσο, έπρεπε να προχωρήσω με τη ζωή μου. Όλοι έλεγαν για μήνες ότι αυτό έκανα. Τώρα γελάω όταν κοροιδεύουν το βίντεο", λέει στη συνέντευξή της στο περιοδικό και χαμογελά περήφανη για τον εαυτό της και το σώμα της.

 

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v