LIVE- Στο «κυνήγι» του δεύτερου υπόπτου

(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Νεκρός ο ένας ύποπτος, αναζητείται ο αδερφός του. Πόλη-«φάντασμα» η Βοστόνη. Κλεισμένοι στα σπίτια τους οι πολίτες.

  • Real.gr
LIVE- Στο «κυνήγι» του δεύτερου υπόπτου

Live broadcast by Ustream
Χιλιάδες αστυνομικοί συνεχίζουν την επιχείρηση εντοπισμού του «υπ' αριθμόν 2» υπόπτου της διπλής βομβιστικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, του 19χρονου Τσετσένου φοιτητή Τζοκάρ Τσαρνάεφ. Νεκρός έπεσε έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους άνδρες της Αστυνομίας ο αδερφός του, Ταμερλάν Τσαρνάεφ (26 ετών), ο δεύτερος ύποπτος για την επίθεση. Οι Αρχές θεωρούν πως ο 19χρονος είναι οπλισμένος και για αυτόν τον λόγο έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους για όσο κρατήσουν οι έρευνες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ 

23:36
Δείτε παρακάτω γράφημα με το ανθρωποκηνυγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.



23:08 - Αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν την κατοικία της αδερφής των δύο υπόπτων, Αλίνα Τσαρνάεβα, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Νέας Υόρκης, στο Νιου Τζέρσεϊ. Κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

22:59 - Το CNN αναφέρει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις ανακάλυψαν έναν μεγάλο αριθμό από αυτοσχέδια εκρηκτικά στο σπίτι του 19χρονου υπόπτου για τις εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνη, καθώς και σε άλλες περιοχές.

21:38 -
Τα ξένα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως αυτήν την ώρα, στους δρόμους της Μασαχουσέτης βρίσκονται χιλιάδες αστυνομικοί, στο ανθρωποκυνηγητό του δεύτερου υπόπτου. Παραμένει η εντολή προς τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

21:24 - Πριν από λίγο, το CNN μετέδωσε λεπτομέρειες για την μάρκα του αυτοκινήτου που ενδέχεται να οδηγεί ο 19χρονος ύποπτος, καθώς και τον αριθμό των πινακίδων του οχήματος.

21:17 - Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτήν την ώρα αστυνομικές δυνάμεις εργάζονται ώστε να πραγματοποιήσουν μια ελεγχόμενη έκρηξη στην πόλη Κέμπριτζ, εκεί όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του 19χρονου Τσαρνάεφ, όπου έχουν εντοπιστεί εκρηκτικά.

20:37 - Το CBS μεταδίδει ότι οι αστυνομικοί ερευνούν αυτήν την ώρα ένα σπίτι στην κοινότητα Γουότερταουν. Το δίκτυο αναφέρει πως οι Αρχές βρέθηκαν στο σημείο μετά από μια καταγγελία μίας γυναίκας, η οποία είπε στους αστυνομικούς πως είδε κοιλίδες αίμα στην συγκεκριμένη κατοικία.  

19:40 - Οι εξονυχιστικές έρευνες των Αρχών συνεχίζονται. Οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούν ελέγχους από σπίτι σε σπίτι, προκειμένου να βρουν τα ίχνη του υπόπτου.

19:36 - Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αυτή είναι η πιο καθαρή φωτογραφία που έχει δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα για τον 19χρονο ύποπτο.



19:33 -
Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους πολίτες που σεβάστηκαν την θέλησή μας να μείνουν μέσα στα σπίτια τους. Αυτή η εντολή υφίσταται ακόμα, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες».

19:06 - Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε το FBI για τον 19χρονο, με τίτλο «Καταζητείται».



18:47 -
Ο θείος των δύο υπόπτων για τις εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης δήλωσε πως θρηνεί για τα θύματα της επίθεσης. Μάλιστα, κάλεσε τον ανιψιό του να παραδοθεί.



18:27 -
Το ύποπτο αυτοκίνητο που αναζητούσαν οι Αρχές είναι ένα γκρι CRV, το οποίο αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών και εξετάζεται, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δεύτερου υπόπτου. Αξιωματούχος της Αστυνομίας της Μασαχουσέτης τόνισε πως το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε.

17:56 - Ο πρόεδρος Ομπάμα συζητάει σχετικά με την έρευνα για την επίθεση στην Βοστόνη με υψηλόβαθμους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο.

17:50 - Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτήν την ώρα οι Αρχές έχουν περικυκλώσει ένα σπίτι και έχουν εντοπίσει ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην κοινότητα Γουότερταουν, η οποία βρίσκεται λίγο έξω από τη Βοστόνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v